Forside artikkelcontainer


 1. Tor Erik Grønoeln

  Verdens beste turterreng!

  Som nærmeste nabo og rett utenfor din egen hyttedør har du Jotunheimen! Ta på deg skoene, pakk noe godt i sekken og trå rett ut i oppgåtte stier for en liten tur, eller planlegg lange ekspedisjoner og tøff tinderangling. Besseggen, Bitihorn, Knutshø ligger bare noen minutter unna med bil … og blir det for krevende, har du et utall andre muligheter med milevis av lange vidder med eller uten stier.


 1. Tor Erik Grønoeln

  Langrenn i verdenstoppen!

  Raudalen og Beitostølen har ca. 200 kilometer med noe av de desidert beste langrennsløypene i Norge! Oppkjørte løyper hver dag gjennom hele sesongen gir deg milevis og timevis med variasjon etter ditt humør og behov. La oss ta deg rundt i løypene … her med panorama over hele løypenettet og det vanlige løypekartet.


 1. Tor Erik Grønoeln

  Aktiviteter hele året

  Grønolslie og Beitostølen har aktiviteter hele året! Ulik mange andre destinasjoner og hytteområder innbyr Grønolslie til ting å gjøre til alle årstider, men også hygge og samvær eller bare ren avslapping og stillhet om du måtte trenge eller ønske det. Fiske har du hundre meter utenfor stuedøra og i mange andre elver og vann i området. Mer inspirasjon finner du på Beito Aktiv og Beito Husky Tours. Fjellrittet og Myhre Gård.

Add a comment

Om Grønolslie

Grønolslie er et nytt tomteområde i Raudalen bare noen få minutter fra Beitostølen sentrum. Området ligger vakkert til ved foten av Jotunheimen og midt i et eldorado både sommer som vinter. Noen av Norges absolutt beste skiløyper ligger like utenfor døren, og når snøen har gått, har du noe av det vakreste og mest spektakulære turterreng like utenfor porten. La deg forføre av vakre Valdres, du også.

Hvor ligger Grønoslie?

Raudalen og Grønolslie ligger vakkert til i Valdres og litt over 3 timer med bil fra Oslo.
Følg oss: Facebook
Copyright © 2012-2013 Grønolen. All rights reserved. Vi tar forbehold om feil og mangler. Se prospekt for informasjon.