Grønolslie
Grønolslie og Raudalen sett fra Gipeklanten

Velkommen til fjellheimen!

Grønolen og Raudalen ligger midt inngangen til Jotunheimen og med bare noen skritt står du ute i naturen med milevis av utsikt og opplevelser uansett retning du måtte gå.

La deg forføre av alt området har å tilby deg: Her er noen få eksempler slik at du kan la fantasien din få løpe fritt.

Grønolslie har vært et yndet tur- og jaktterreng i generasjoner. Med korte avstander til elver, vann, skog og fjell har det vært et naturlig område for utendørsaktiviteter

Grønolislie er en del av Grønolen Fjellgard som har blitt skilt ut og regulert om til hyttetomter som nå er tilgjengeliggjort for deg i en sjelden anledning til å sikre seg en bit av det ekte og det norske, så nære fjellheimen du kan komme.

Grønolslie – et solid foretak

Grønolslie er et aksjeselskap som har sitt utspring av Fjellgarden og eies av familien Grønolen. Les mer om historien fra Grønolen Fjellgard …

Add a comment

Om Grønolslie

Grønolslie er et nytt tomteområde i Raudalen bare noen få minutter fra Beitostølen sentrum. Området ligger vakkert til ved foten av Jotunheimen og midt i et eldorado både sommer som vinter. Noen av Norges absolutt beste skiløyper ligger like utenfor døren, og når snøen har gått, har du noe av det vakreste og mest spektakulære turterreng like utenfor porten. La deg forføre av vakre Valdres, du også.

Hvor ligger Grønoslie?

Raudalen og Grønolslie ligger vakkert til i Valdres og litt over 3 timer med bil fra Oslo.
Følg oss: Facebook
Copyright © 2012-2013 Grønolen. All rights reserved. Vi tar forbehold om feil og mangler. Se prospekt for informasjon.