Aktiviteter

Utsikt fra Bitihorn
Torfinnstindane sett fra Bitihorn, et yndet turmål sommer som vinter!

Grønolslie er et naturlig utgangspunkt for mange opplevelser og aktiviteter – hele året.

Rett utenfor stuedøren vil du finne skiløyper av verdensklasse om vinteren, alt fra trygge og gode skogsløyper, til de mest krevende langdistanseløypene på høyfjellet. Ofte vil sesongen vare til ut i april, og kanskje til mai – til den siste snøen forsvinner på Valdresflya og gjør plass til en ny sommer.

Løypene legges til rette for deg av Beitostølen Løypeforening og om du benytter deg av tilbudet, vet jeg at de vil være veldig takknemlige for ditt bidrag.

Om sommeren er det svært mange merkede sykkelstier og -veier som begynner like utenfor porten og fortsetter i mil- og dagesvis om man ønsker. Som tomteeier i Grønolslie vil du få tips om mange fine fiskevann du kan prøve fiskelykken i, og skulle du være jaktinteressert så er det muligheter for det også. Strengt tatt trenger du ikke bil eller annen transport for å komme deg ut i det ville fjellet herfra, men om du har lyst på en lenger tur er mye av den flotte fjellheimen tilgjengelig med bil og gir deg et enda bedre utgangspunkt for lange og gode turer.

Grønolslie ligger i gangavstand fra Raudalen Alpinsenter med de beste alpinbakkene i dalen, og Beitostølen Alpinsenter er bare 5 minutter unna med bil. Jotunheimen Nasjonalpark begynner bare få minutter etter at du har satt deg i bilen på vei nordover med Besseggen, Bitihorn og Knutshø, eller litt lenger unna Glittertind og Galdhøpiggen som naturlige mål.

Add a comment

Om Grønolslie

Grønolslie er et nytt tomteområde i Raudalen bare noen få minutter fra Beitostølen sentrum. Området ligger vakkert til ved foten av Jotunheimen og midt i et eldorado både sommer som vinter. Noen av Norges absolutt beste skiløyper ligger like utenfor døren, og når snøen har gått, har du noe av det vakreste og mest spektakulære turterreng like utenfor porten. La deg forføre av vakre Valdres, du også.

Hvor ligger Grønoslie?

Raudalen og Grønolslie ligger vakkert til i Valdres og litt over 3 timer med bil fra Oslo.
Følg oss: Facebook
Copyright © 2012-2013 Grønolen. All rights reserved. Vi tar forbehold om feil og mangler. Se prospekt for informasjon.