Grønolslie hyttefelt

Tomtene i Grønolslie er i snitt 1,1 til 2 mål store. ValdresEnergi står for fremføring av strøm og det legges rør for fremføring av kabelnett og internett. Øystre Slidre kommune sørger for levering av vann og renovasjonstjenester.

Øystre Slidre kommune sørger for vann-, avløp- og renovasjonstjenester. Selgeren forbeholder seg rett til innen 5 år å rydde trær og annet som kan stenge sol og utsikt for andre.

Du kan se utsiktsbilder fra tomtene i bildegalleriet.

Alle tomtene leveres med følgende fasiliteter

1. Helårsvei
2. Strøm, kommunalt vann og avløp til tomtegrense
3. Tilrettelagt for bredbånd og telefon
4. Tilbud om vaktmestertjeneste
5. Tomter fra kr 790.000,- til kr 1.200.000,-

Beskaffenhet

Tomtene er store selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, og de har utsikt mot Raudalen og inn mot Jotunheimen. Høyden over havet varierer fra ca 710 til 720 meter. Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, åpent men med litt gran- og bjørkeskog. Grunnforholdene er svært gode.

Tomtekartet er kun for illustrasjon. Ved avvik er det Tomteprislisten som gjelder.

Add a comment

Om Grønolslie

Grønolslie er et nytt tomteområde i Raudalen bare noen få minutter fra Beitostølen sentrum. Området ligger vakkert til ved foten av Jotunheimen og midt i et eldorado både sommer som vinter. Noen av Norges absolutt beste skiløyper ligger like utenfor døren, og når snøen har gått, har du noe av det vakreste og mest spektakulære turterreng like utenfor porten. La deg forføre av vakre Valdres, du også.

Hvor ligger Grønoslie?

Raudalen og Grønolslie ligger vakkert til i Valdres og litt over 3 timer med bil fra Oslo.
Følg oss: Facebook
Copyright © 2012-2013 Grønolen. All rights reserved. Vi tar forbehold om feil og mangler. Se prospekt for informasjon.